top of page

De band

Robbie van der Vaart

Dit is Robbie, de bastaard vader van dit zooitje. gebouwd in het jaar nul. Hij is een van de grondleggers van de underground Utreg Punk scene met de band noxious en heeft inmiddels een enorm rijk muzikaal verleden. Deze man is zo gek als een deur, zzp en Utrechter in hart en nieren! De lead guitarist van de C.L familie.  

Benny van Dolen

Dit is Benny, de oproerkraaier en aanstichter van de familie. Biker, schrijver, customizer, gitarist en adhder. Wat hij allemaal uitspookt en gedaan heeft is nogal wat. Loopt maar wat aan te klooien en doet maar waar hij zelf zin in heeft. Hij heeft schijt aan de hele wereld en het is of leuk of gewoon helemaal niet! De zanger van de C.L familie.

David Dokter

Dit is David, de 2e bastaardzoon. Hij weet alles te slopen kan geen seconde stil zijn of zachtjes doen. Laat een ander met zijn zooi slepen en komt zelf blij op de motor. Woont in Rotterdam waar niemand dood gevonden wil worden. Student en pizzabezorger! De drummer van de C.L familie.

Mike Wildeman

Dit is Mike, de laatste zoon van dit kut gezin. We hebben werkelijk geen idee wie hij is. Komt zomaar binnen lopen dankzij jawel David en is ineens erbij ofzo. Heeft veel ervaring als gitarist is ons verteld. Wat hij moet doen is toch te simpel voor de rest. Maar we hadden een nieuwe bassist nodig. Dus hier is hij dan de Bassist van de C.L familie.

WhatsApp Image 2020-07-12 at 21.21.57 (1
WhatsApp Image 2020-07-12 at 21.21.53.jp
WhatsApp Image 2020-07-12 at 21.21.51.jp
WhatsApp Image 2020-07-12 at 21.21.50.jp
bottom of page